Diensten

WAT WIJ VOOR U DOEN

Vertalen en communicatieadvies

Andere landen, andere verwachtingen. Weet u eigenlijk met wie u door uw (toekomstige) klanten wordt vergeleken? Welke verwachtingen de doelgroep heeft? Goede voorbereiding loont! Profiteer daarbij van onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van meertalige communicatie.

Beoordeling

Om kwaliteit te garanderen wordt vooraf beoordeeld of de
vertaling van uw tekst op vakkundige wijze kan worden uitgevoerd.

Offerte

U ontvangt een duidelijke en vrijblijvende offerte afhankelijk van levertijd, moeilijkheidsgraad en grootte van de opdracht.

Terminologie

Terminologiebeheer speelt een belangrijke rol bij het vertaalproces. Voor elke klant wordt systematisch een terminologielijst aangelegd die telkens wordt geraadpleegd en aangevuld.

Oplevering

De vertaling of tekst wordt volgens afspraak geleverd. Aarzel niet om voor vragen en feedback contact op te nemen, u bent altijd welkom!

Vertalen

Als u bijvoorbeeld uw website wilt laten vertalen, ontvangen wij de te vertalen tekst graag als tekstbestand per e-mail. Vergeet niet om aan te geven naar welke taal/talen de tekst vertaald moet worden. U ontvangt van ons binnen 24 uur een offerte met de prijs en levertijd. Na uw goedkeuring gaan wij ermee aan de slag.

Redigeren & Corrigeren

Maar hoe zit het als u een reeds vertaalde tekst in uw bezit heeft? Dan kan het zinvol zijn om die tekst door een vertaler te laten reviseren. Laat ons ernaar kijken en beoordelen of de kwaliteit van de tekst daar goed genoeg voor is. In sommige gevallen levert een nieuwe vertaling namelijk voor hetzelfde geld een beter resultaat op.

Tekst

Wij kunnen een tekst ook direct in het Duits voor u schrijven. Dat is vooral bij teksten die het gevoel van de lezer aan moeten spreken interessant. In andere landen ligt de nadruk soms op andere dingen dan in Nederland. Dat geldt voor de verkoopargumenten net zo goed als voor wijze waarop we iets zeggen.

Communicatie

Wij zoeken voor u uit hoe uw Duitse concurrenten zich presenteren, welke aftersales dienstverleningen ze aanbieden, welke thema’s op het gebied van milieu en gezondheid als belangrijk worden ervaren. Wij helpen u graag met het afstemmen van uw boodschap op de markt zodat u uw sterke punten optimaal kunt benadrukken.

Stillhart Vertalingen helpt u met waardevolle informatie en professioneel communicatieadvies.

Stillhart Vertalingen helpt u met waardevolle informatie en professioneel communicatieadvies.